Theofania - Hedhja e Kryqit , Bekimi i Ujit Pogradec 2007

Dita e Ujit te Bekuar

Home
Epifania - Dita e Bekimit te Ujit, Pogradec, Vasua ne krye
Ceremonia
Pogradeci, hedhja e Kryqit
Hedhja e Kryqit
Besimtare Ortodokse Pogradecare diten e hedhjes se kryqit
Besimtare Pogradecare

Bekimi i Ujit
feja ortodokse
Dita e Kryqit

Mjelma ne Liqenin e Pogradecit

Liqeni i Pogradecit

Mjelmat
Papu Vasili Prifti i Kishes se Shen Merise Pogradec
Papu Vasili
Buze Liqenit te Ohrit diten e Ujit te Bekuar
Buze Liqenit
Uji i Bekuar - Hedhja e Kryqit Pogradec Shqiperi
Dita e Ujit te Bekuar
Pas Hedhjes se Kryqit - Pogradec
Pas Hedhjes se Kryqit
Prifterinjte Pogradecare Papu Vasili dhe Papu Todi dhe Prifterinjte nga Korca
Prifterinjte
Besimtare Ortodokse diten e hedhjes se kryqit dhe bekimit te ujit Pogradec
Besimtare Ortodokse