Do You Speak English? Pogradec Albania - Yours to Discover
Faqja e pare
Harta e Pogradecit
Kontakt
 

Permbajta
BARE

Perse Pogradec.info?

- Cmime te uleta

- Pa parapagim

- Pa takse rezervimi

- Ndodhemi ne Pogradec.

- Ju ofrojme gjithe informacionin e nevojshem.


Guida e POGRADECit - Media, KompJuterA, Internet

Pogradec.info - Informacion i plote rreth Pogradecit.

__________________________________________________

"ARV" Televizion . Ndodhet ne Pogradec. Eshte televizioni i pare privat ne Qarkun e Korces.

Adresa: Arv Televizion, Rr. Reshit Collaku, Pallati i Oficerave, Pogradec
Tel: +355 83 2
Email: arvtelevizion@yahoo.com
Web: www.pogradec.info/arv.htm

__________________________________________________

Televizioni "SOT 7" . Ndodhet ne Pogradec. Televizion Lokal Privat .

Adresa: Televizioni Sot7, Rr. Unaze, Pogradec
Tel: +355 83 2
Email: sot7tv@yahoo.com
Web: www.pogradec.info/sot7.htm

__________________________________________________

Gazeta private "Nositi" . Ndodhet ne Pogradec. Ofron informacione te ndryshme per rrethin e Pogradecit dhe te Korces, Devollit, Ersekes.Printime, publikime, ShtypshkronjePer me teper informacion kontaktoni :

Adresa: Gazeta Nositi, Rr. Naim Frasheri, Pogradec
Tel: +355 83 2
Email: nositi@yahoo.com
Web: www.pogradec.info/nositi.htm

__________________________________________________

"Inkusat Cyberspace" - Qender Interneti. Ndodhet prane qendres se Pogradecit. Lidhje e shpejte Satelitore Interneti. PC Games.

Per me teper Informacion :

Adresa: Rr. Reshit Collaku, Pallati 23, Lagja1, Pogradec
Tel: +355 83 26080
Email: inkusat@yahoo.com
Web: www.inkusat.tk

__________________________________________________

www.pogradec.info - Guida e Pogradecit ne Internet. Informacion i plote mbi Pogradecin, Hotelet ne Pogradec, Akomodimi ne Pogradec, transporti ne pogradec, arti dhe kultura e Pogradecit. Foto nga Pogradeci, Restorante, Bare dhe Pub ne Pogradec, Harta e Pogradecit. Lasgush Poradeci Poezi, Poezi nga Mitrush Kuteli. Liqeni i Ohrit, Peshku i mrekullueshem Koran qe rritet ne Liqenin e Ohrit, receta gatimi nga Pogradeci. Biznesi i Pogradecit, foto dhe pamje nga Pogradeci.

Raiffeisen Bank Pogradec Albania
ProCredit Bank Pogradec Albania
Mobilje Italiane
 
All rights reserved Pogradec.info-2006
info@pogradec.info