Pogradec Albania - Yours to Discover
Hotel KalajaHotel RoyalHotel Belvedere PogradecHotel EuroKorcaHotel PerlaBujtina BoranaHotel Vila ART Drilon Pogradec Albania
Faqja e pare
Harta e Pogradecit
Kontakt
 

Permbajtja
POGRADECI BLOG
BARE

Perse Pogradec.info?

- Cmime te uleta

- Pa parapagim

- Pa takse rezervimi

- Ndodhemi ne Pogradec.

- Ju ofrojme gjithe informacionin e nevojshem


guida e POGRADECit ne internet - Hotelet, motelet ne Pogradec

Hotelet e Pogradecit

Hotelet ne Pogradec jane te pajisura me te gjithe komfortin e nevojshem per te kaluar pushime te paharruara. Sherbimi i kulturuar, i alternuar me kuzhinen e pasur tradicionale dhe mesdhetare ju siguron se do kaloni pushime te paharruara ne qytetin e Pogradecit.

Qe nga hotelet luksoze, hotelet e vegjel, apartamentet e kompletuara, dhomat e mobiluara ne shtepite private, motelet buze Liqenit te Ohrit, e deri tek fshatrat turistike, Pogradeci ju ofron pushime te paharruara qe i pershtaten me se miri te gjitha shijeve, stilit dhe buxhetit tuaj.

Hotelet ne Pogradec

Driloni dhe Tushemishti
Dhoma Private

 

www.pogradec.info - Guida e Pogradecit ne Internet. Informacion i plote mbi Pogradecin, Hotelet ne Pogradec, Akomodimi ne Pogradec, transporti ne pogradec, arti dhe kultura e Pogradecit. Foto nga Pogradeci, Restorante, Bare dhe Pub ne Pogradec, Harta e Pogradecit. Lasgush Poradeci Poezi, Poezi nga Mitrush Kuteli. Liqeni i Ohrit, Peshku i mrekullueshem Koran qe rritet ne Liqenin e Ohrit, receta gatimi nga Pogradeci. Biznesi i Pogradecit, foto dhe pamje nga Pogradeci.

Raiffeisen Bank Pogradec Albania
ProCredit Bank Pogradec Albania
 

 

 
All rights reserved Pogradec.info-2006