Do You Speak English? Pogradec Albania - Yours to Discover
Faqja e pare
Harta e Pogradecit
Kontakt
 

Permbajtja
POGRADECI BLOG
BARE

Perse Pogradec.info?

- Cmime te uleta

- Pa parapagim

- Pa takse rezervimi

- Ndodhemi ne Pogradec.

- Ju ofrojme gjithe informacionin e nevojshem


foto nga POGRADECi - pamje nga pOGRADECi
Pogradec Albania Pictures
Kisha e re Pogradec
Theofania - Hedhja e Kryqit

 

Pogradeci - albumi fotografik "Pogradeci" - Foto nga Ardian Fezollari

Albumi Fotografik - Pogradeci - Ardian Fezollari

Kostume popullore nga Qarku i Korces - Korce - Pogradec - Erseke - Devoll - Foto Ardi Fezollari


__________________________________________________

www.pogradec.info - Guida e Pogradecit ne Internet. Informacion i plote mbi Pogradecin, Hotelet ne Pogradec, Akomodimi ne Pogradec, transporti ne pogradec, arti dhe kultura e Pogradecit. Foto nga Pogradeci, Restorante, Bare dhe Pub ne Pogradec, Harta e Pogradecit. Lasgush Poradeci Poezi, Poezi nga Mitrush Kuteli. Liqeni i Ohrit, Peshku i mrekullueshem Koran qe rritet ne Liqenin e Ohrit, receta gatimi nga Pogradeci. Biznesi i Pogradecit, foto dhe pamje nga Pogradeci.

Raiffeisen Bank Pogradec Albania
ProCredit Bank Pogradec Albania
 
 
All rights reserved Pogradec.info-2006
info@pogradecinfo