Do You Speak English? Pogradec Albania - Yours to Discover
Faqja e pare
Harta e Pogradecit
Kontakt
 

Permbajtja
BARE

Perse Pogradec.info?

- Cmime te uleta

- Pa parapagim

- Pa takse rezervimi

- Ndodhemi ne Pogradec.

- Ju ofrojme gjithe informacionin e nevojshem.


Guida e POGRADECit - Qendrat e Edukimit Pogradec

 

Qendra InkuSat Cyberspace PogradecQendra "InkuSat Cyberspace" Ndodhet ne qender te Pogradecit. Organizon Kurse Kompiuteri dhe Kurse te Gjuhes Angleze, ne programet baze dhe te avancuar. Testimi fillestar ne Internet falas! Ne fund te kursit pajiseni me Certifikate te njohur nga Ministria e Punes, Ceshtjeve Sociale dhe Shanseve te Barabarta.

Per me teper informacion kontaktoni:

Adresa: Rr. Reshit Collaku, Pallati 23, Lagja1, Pogradec
Tel: +355 83 26080
Email: inkusat@yahoo.com
Web: www.inkusat.tk

__________________________________________________

"Rilindja" Shkolle private 9 vjecare dhe Shkolle e Mesme, Ndodhet ne Pogradec. Metoda bashkekohore mesimdhenie. Dy gjuhe te Huaja: Anglisht dhe Italisht. Per me teper informacion kontaktoni:

Adresa: Rr. Drilonit , Pogradec
Tel: +355 83 23838
Email: rilindja@yahoo.com
Web: www.pogradec.info/rilindja.htm

__________________________________________________

Shkolla e Mesme jo Publike Profesionale "Drini Cake " , Ndodhet ne Pogradec. Ofron mesime ne deget Auto mekanike, Elektrike, dhe Hoteleri Turizem. Metoda bashkekohore mesimdhenie. Per me teper informacion kontaktoni:

Adresa: Rr. Drilonit , Pogradec
Tel: +355 83 23838
Email: shmpdcpg@yahoo.com
Web: www.pogradec.info/drinicake.htm

__________________________________________________

Shkolla "Nehemia" , Ndodhet ne Bucimas, Pogradec. Metoda te avancuara mesimdhenie, mesues te kualifikuar, Dy gjuhe te huaja. Per me teper informacion kontaktoni:

Adresa: Rr. Drilonit , Pogradec
Tel: +355 83 2
Email: nehemia@yahoo.com
Web: www.pogradec.info/nehemia.htm

__________________________________________________

Kopeshti privat "Luledielli" . Ndodhet ne Pogradec. Metoda bashkekohore ne mesimin e femijeve tuaj. Per me teper informacion kontaktoni:

Adresa: Rr. Spitalit , Pogradec
Tel: +355 83 2
Email: luledielli@yahoo.com
Web: www.pogradec.info/luledielli.htm

__________________________________________________

www.pogradec.info - Guida e Pogradecit ne Internet. Informacion i plote mbi Pogradecin, Hotelet ne Pogradec, Akomodimi ne Pogradec, transporti ne pogradec, arti dhe kultura e Pogradecit. Foto nga Pogradeci, Restorante, Bare dhe Pub ne Pogradec, Harta e Pogradecit. Lasgush Poradeci Poezi, Poezi nga Mitrush Kuteli. Liqeni i Ohrit, Peshku i mrekullueshem Koran qe rritet ne Liqenin e Ohrit, receta gatimi nga Pogradeci. Biznesi i Pogradecit, foto dhe pamje nga Pogradeci.

 

Raiffeisen Bank Pogradec Albania
ProCredit Bank Pogradec Albania
Mobilje Italiane
 
All rights reserved Pogradec.info-2006
info@pogradec.info