Do You Speak English? Pogradec Albania - Yours to Discover
Faqja e pare
Harta e Pogradecit
Kontakt
 

Permbajtja
BARE

Perse Pogradec.info?

- Cmime te uleta

- Pa parapagim

- Pa takse rezervimi

- Ndodhemi ne Pogradec.

- Ju ofrojme gjithe informacionin e nevojshem.


Guida e POGRADECit - Hotel Natyra e Qete

OFERTE SHITJE

Ne pozicionin me te bukur, buze liqenit te Ohrit, ne ane te rruges nacionale Pogradec - Tirane , ne te djathte, 3-4 km pa vajtur ne qytetin e Pogradecit , i vendosur ne nje vend mahnites, ndodhet Hotel Bar Restorant “Natyra e Qete”, me nje siperfaqe ndertimi prej afro 400 m2 dhe me siperfaqe te pergjithshme prej 2500 m2 me dokumenta te rregullta ndertimi dhe pronesie.

Hotel Bar Restorant “Natyra e Qete” perbehet nga:

  • Restoranti me afro 150 vende, Kuzhine te bollshme me siperfaqe prej 80 m 2 .
  • Thertore, furra pjekje me dru. Hell, zgarre qymyri,
  • Kantine vere.
  • Lavanteri, dhome tharje.
  • Hoteli ka shtate dhoma + 28 ne perspective.
  • Parking per afro 80 makina.
  • Lavazho,
  • Lulishte
  • Piste vallezimi.

Per te pare foto te tjera , klikoni ketu...

Nxitoni ti afroheni kesaj oferte shitjeje

Per me teper informacion Kontaktoni:

Adresa
Hotel Natyra e Qete, Rr Nacionale Pogradec - Tirane.
Mobil. +355 682082993
Mobil. +355 682555348


www.pogradec.info - Guida e Pogradecit ne Internet. Informacion i plote mbi Pogradecin, Hotelet ne Pogradec, Akomodimi ne Pogradec, transporti ne pogradec, arti dhe kultura e Pogradecit. Foto nga Pogradeci, Restorante, Bare dhe Pub ne Pogradec, Harta e Pogradecit. Hotel Natyra e Qete , Pogradec . Ofrohet per shitje , me nje klientele te siguruar Hotel Natyra e Qete.

Raiffeisen Bank Pogradec Albania
ProCredit Bank Pogradec Albania
Mobilje Italiane
 
All rights reserved Pogradec.info-2006©
info@pogradec.info