Do You Speak English? Pogradec Albania - Yours to Discover
Faqja e pare
Harta e Pogradecit
Kontakt
 

Permbajtja
BARE

Perse Pogradec.info?

- Cmime te uleta

- Pa parapagim

- Pa takse rezervimi

- Ndodhemi ne Pogradec.

- Ju ofrojme gjithe informacionin e nevojshem.


Guida e POGRADECit - Hotel pANORAMA

OFROHET PER SHITJE

Hotel Bar-Restorant "Panorama", i ndodhur ne Pogradec, buze Liqenit te Ohrit, pergjate Rr Nacionale, mes gjelberimit dhe me nje plazh privat me uje te kristalte, ofrohet per shitje.

Me nje siperfaqe ndertimi prej afro 100 m2 dhe me siperfaqe te pergjithshme prej 600 m2 me dokumenta te rregullta ndertimi dhe pronesie.

Hotel Bar Restorant “Panorama” perbehet nga:

  • Bari dhe Restoranti te pajisur me te gjithe aksesoret.
  • Hoteli me 12 dhoma .
  • Parking i bollshem , ku mund te parkohen edhe kamione.
  • Plazhi privat
  • Lulishte
  • Piste ne liqen.

Perfitoni nga kjo Oferte

Per me teper informacion Kontaktoni:

Adresa
Rruga "Nacionale", Pogradec
Alb Mob . 00355692548006
Tel. 0017348122262
Mobil.
0017348125919
Email: panorama.hotel@yahoo.com


www.pogradec.info - Guida e Pogradecit ne Internet. Informacion i plote mbi Pogradecin, Hotelet ne Pogradec, Akomodimi ne Pogradec, transporti ne pogradec, arti dhe kultura e Pogradecit. Foto nga Pogradeci, Restorante, Bare dhe Pub ne Pogradec, Harta e Pogradecit. Hotel Panorama , Pogradec . Ofrohet per shitje , me nje klientele te siguruar Hotel Panorama. Shes hotel

Raiffeisen Bank Pogradec Albania
ProCredit Bank Pogradec Albania
Mobilje Italiane
 
All rights reserved Pogradec.info-2006©
info@pogradec.info